Post

SanalUzman'da İş İlanı Açarken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

En doğru uzmana en doğru şekilde ulaşabilmenin yollarından biri, iş ilanı. Bu makalemizde, SanalUzman’da iş ilanı açmak için nelere dikkat etmeniz gerektiğine değineceğiz. Haydi, başlayalım.

SanalUzman’da iş ilanı açmak çok kolay! Üye olup giriş yaptıktan sonra, Header’da bulunan “İş Yaptır” butonumuza tıklayarak, ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz. Sonrasında, yönlendirmeleri takip etmeniz yeterlidir.

 

SanalUzman'da İş İlanı Açmak

 

 

1. Kategori Seçimi

“İşinizin kategorisini seçin” alanından, kategori seçimini yaparak başlayın. Kategori seçiminiz tamamlandığında “Devam Et” butonuna tıklayarak, 2. aşama olan “İş Detayları” bölümüne geçin.

 

2. İş Detayları

İş Detayları bölümünde neler var, bakalım:

 

İş Başlığı:

Kısa fakat açıklayıcı bir başlıkla, işinizin ne olduğunun anlaşılmasını sağlayın. Başlığınız, uzmanlar tarafından kolay bulunabilmek ve dikkat çekmek bakımından önemlidir; çünkü uzmanlar, işin kendilerini ilgilendirip ilgilendirmediğine, dolayısıyla da açıklamasını inceleyip incelemeyeceklerine başlığa göre karar verirler.

 

İş Açıklaması:

Bu alanda yer alan örnek iş açıklamamızı inceleyerek, yaptırmak istediğiniz işi anlatan bir açıklama yazın. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; uzman tarifi değil, iş tarifi yapmaktır.

Açıklamanızın detaylı ve anlaşılır olmasına dikkat edin. Böylece hem en uygun uzmanı bulabilir hem de yanlış anlaşılmaların önüne geçebilirsiniz. Uzmanların işinize teklifte bulunmaları, sonrasında da eksiksiz yapabilmeleri için detaylı, anlaşılır bir açıklama şarttır. Unutmayın ki her yanlış anlaşılma yeniden çalışılması anlamına gelerek, size zaman kaybı olarak geri dönecektir. Bu nedenle, tüm ayrıntılardan bahsetmeye özen gösterin; bunu yaparken uzun, karmaşık cümlelerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın.

 

Doküman Ekle:

Açıklamanızın yeterli gelmediğini düşünüyor ve daha çok bilgi vermeye ihtiyaç duyuyorsanız, “Doküman Ekle” butonumuzu kullanarak doküman ekleyebilir; böylece uzmanınıza, yapılacak işle ilgili ayrıntılı bilgiyi ulaştırabilirsiniz.

 

İş Teslim Tarihi:

İşinizin size teslim edilmesini istediğiniz tarihi yazın. Bu konuda daha sonradan sıkıntı yaşamamak adına uzmanınızla iletişime geçmenizde de fayda vardır.

 

Ücretlendirme Tipi:

Bu alanda "Saatlik Fiyat" ve "Sabit Fiyat" olmak üzere iki türlü ücretlendirme tipi göreceksiniz. Ödemenizi saatlik ücret üzerinden yapacaksanız Saatlik Fiyat, aksi takdirde Sabit Fiyat seçeneğini seçin. Saatlik Fiyat'ı seçtiyseniz; haftalık çalışma süresinin kaç saat olduğunu, saatlik fiyatı ve bütçeyi belirtin. Sabit Fiyat'ı seçtiyseniz, sadece bütçeyi ilgili alana girmeniz yeterlidir.

 

Bütçe:

Bu işe ne kadar bütçe ayırabileceğinizi yazın. Uzmandan teklif istediğinizde, uzman size burada yazdığınız fiyat üzerinden bir teklif gönderecektir.

 

Uzmanda Aranan Yetenekler:

İşiniz için uzmanda hangi yeteneklerin bulunması gerektiğini düşünüyorsanız bu alana ekleyin.

 

SincApp:

Uzmanların bilgisayarlarına kurdukları bir uygulama olan SincApp; uzmanların işlerini, çalışma saatlerini, çalıştıkları programları “ekran ve dilerlerse kamera görüntüleri ile” sistemde tutabildikleri, çalışmaya başladıklarını bildirebildikleri bir uygulamadır; işverenlerin işin aşamalarını görebilmelerini sağlar, siz veya uzman tarafından hakemliğimize başvurulduğunda da buradaki verilerden yararlanılır. SincApp’ı kullanıp kullanmamak uzmanların tercihine bağlıdır ancak siz dilerseniz, sadece SincApp’ı kullanan uzmanlarla çalışmayı tercih edebilir, bu alandan tercihinizi belirtebilirsiniz.

 

 

Tüm bu alanları doldurduktan sonra “Oluştur” butonuna tıklayın ve tarafımızdan gerçekleştirilecek son aşama olan “Onay” aşaması için beklemede kalın.

 

3. Onay

Açtığınız iş ilanı, tarafımızdan değerlendirilecek; yayına alınma konusunda bildirim ve e-posta yoluyla size bilgi verilecektir. Bana Özel > İşler sayfanızdan da onay durumunu takip edebilirsiniz.

 

İş açmak için lütfen tıklayın.

 

SanalUzman ekibi olarak başarılı bir iş yaşamı dileriz.

SanalUzman  Ekibi

SanalUzman Ekibi

İşverenle uzmanı buluşturan e-ticaret platformu

Henüz yorum bulunmamaktadır.

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapın.