Post

SanalUzman’da İş İlanı Açmanın 5 Önemli Faydası

Geçmişte iş bulmak için gazete ilanlarına bakılırken, günümüzde teknolojiye ayak uydurarak internet dünyasına yönelme oldu. Bir dönem İş ve İşçi Bulma Kurumu tarafından yürütülen hizmetlerin birçoğu da artık internet ortamında gerçekleşiyor. Nerede, ne zaman çalışıldığı gitgide önemini yitirirken; çağın talebi olan daha verimli yeni nesil iş modeli “proje bazlı” serbest (freelance) çalışma yaygınlaşıyor. Yapılan araştırmalara göre; Türkiye serbest çalışmada Avrupa’da en hızlı büyüyen ülkelerden biri konumunda. ABD’ye bakıldığında da serbest çalışan uzman sayısı 55 milyonu bulmuş durumda. Bu makalemizde sizler için, bir işveren olarak proje bazlı iş yaptırmaya olanak tanıyan ve “kaliteli hizmet güvencesi” veren SanalUzman’da iş ilanı açmanın 5 önemli faydasına değindik. SanalUzman’da iş oluşturmanın ayrıcalıklarını keşfedip başarılı bir iş hayatının keyfini sürmeye hazır mısınız?

 

 SanalUzman'da İş İlanı Açmanın Avantajları

 

 

1. Birçok Uzman Arasından Seçim Yapma Şansınız Olur

SanalUzman’da, yaptırmak istediğiniz işle ilgili kendini geliştirmiş, alanında uzman birçok serbest çalışanı (freelancer’ı) bir arada bulabilir, yüksek kalitede hizmet alabilirsiniz. Yazılımdan, tasarıma; çeviriden, metin yazarlığı ve reklamcılığa; satış pazarlamadan, danışmanlığa; geniş bir yelpazede proje bazlı uzman bulma ve iş yaptırma kolaylığına sahip olursunuz. Böylece, hem iş ihtiyacınıza hem de bütçenize en uygun uzmanı seçebilirsiniz. Doğru çalışana vakit kaybetmeden ulaşabildiğinizde daha çabuk yol alarak, bunun verdiği iç rahatlığıyla işlerinize kolayca odaklanabilirsiniz.

 

2. Freelancer’larla Çalışmanın Avantajlarına Sahip Olursunuz

Özellikle küçük bir işletmeyseniz, her meslekten çalışana tam zamanlı ihtiyaç duymayabilirsiniz. SanalUzman sayesinde, dönemsel işler için kendinize en uygun freelancer’la anlaşarak, giderlerinizden tasarruf etme imkânınız olur. Bununla birlikte; freelancer’ların özgürlüğünün işlerinin kalitesine olumlu yansıması, çalıştıkları kadar kazanabilmeleri ve teslimi gerçekleştirdiklerinde ücretlerini alabilmeleri sebebiyle işlerinde, teslimatlarında özenli davranmaları gibi birçok avantaja da sahip olursunuz. Bu konuda detaylı bilgi için "Freelancer'larla Çalışmanın Avantajları" başlıklı makalemize göz atabilirsiniz.

 

3. İşin Hangi Aşamada Olduğunu Görebilirsiniz

Ayrıcalıklarımızdan biri olarak, SanalUzman’da iş sürecini takip edebilir, uzman ile aranızdaki mekân farkının önemini yitirdiğine şâhit olabilirsiniz. Uzmanların çalışmaya başlamadan önce bilgisayarlarına kurdukları SincApp (SanalUzman İnceleme Aplikasyonu) sayesinde; işin hangi aşamada olduğunu, çalışma saatlerini, çalışırken kullandıkları programları Bana Özel > İşler > İşi İzle sayfanızdan, “ekran ve - uzman yetki vermişse - kamera görüntüleriyle” görebilirsiniz. Siz veya uzmanınız hakemliğimize başvurduğunuzda da SincApp verilerinden yararlanılır. SincApp’ı kullanıp kullanmamak uzmanların tercihine bağlıdır ancak; isterseniz sadece SincApp’ı kullanan uzmanlarla çalışmanız, uzmanınızı SincApp kullanmaya teşvik etmeniz mümkündür.

İşin hangi aşamada olduğunu teslim zamanından önce görmek ve gerektiğinde uzmanla iletişime geçip fikirlerinizi paylaşmak, size zaman kazandırır. Yanlış anlaşılmalar varsa teslim öncesinde ortaya çıkar, emek ve zaman kaybının önüne geçilir. Böylece; uzmanla sağlıklı bir iletişim içinde kalarak, işlerinizin hızlı, başarılı şekilde ilerlemesi sağlanır.

 

4. SanalUzman Güvenlik Sistemi’nden Yararlanırsınız

SanalUzman’da işinizi yaptıracağınız uzmanın ödemesini yaptığınızda, ödemeniz havuz hesabımızda bekler. Uzmana, ödemenin SanalUzman Havuz Hesabı’na yapıldığına dair bildirim gelir. Bu bildirimin ardından uzman, SincApp’ı bilgisayarına kurup çalışmaya başlar. Bu uygulama sayesinde çalışmanın aşamalarını görebilir, uzman işi size teslim ettiğinde de inceleyebilirsiniz. İstediğiniz değişiklikler varsa uzmana iletirsiniz. Uzman değişiklikleri yaparak tekrar size gönderir. Başka değişiklik talebiniz yoksa işe onay verirsiniz. Onayınızın ardından, ödemeniz uzmana aktarılır. Herhangi bir anlaşmazlık durumu oluşursa, SanalUzman Hakemlik Sistemi’mize başvurabilirsiniz. Detaylı bilgi için "SanalUzman'da Güvenlik Nasıl Sağlanır?" başlıklı yazımızı okumayı unutmayın.

 

5. Rahatlıkla İşinize Odaklanabilirsiniz

İşinizi yaptırabileceğiniz doğru uzmandan bütçenize uygun olanını kolaylıkla bulabilmeniz, işin aşamalarını görebilmeniz, uzmanla iletişime geçebilmeniz, ödemenizin güvende olduğunu ve SanalUzman’ın her ihtiyacınız olduğunda size destek olduğunu bilmeniz; içinizin rahat etmesini sağlar, dolayısıyla işinize verimli bir şekilde odaklanabilirsiniz.

 

SanalUzman’da nasıl iş ilanı açacağınızı öğrenmek için "SanalUzman'da Nasıl İş İlanı Açılır?" başlıklı makalemize göz atmayı unutmayın.

Hemen iş ilanı açın ve ayrıcalıklarımızın keyfini sürmeye başlayın.

 

SanalUzman  Ekibi

SanalUzman Ekibi

İşverenle uzmanı buluşturan e-ticaret platformu

Henüz yorum bulunmamaktadır.

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapın.