1
İşveren işi oluşturur,
iş tarafımızdan yayına alınır.
2
Uzmanlar işe teklif verir,
işveren birini kabul eder.
3
İşveren, uzmanın ödemesini
havuz hesabımıza yapar.
4
İşveren teslim aldığı işi onayladığında
ödeme uzmana aktarılır.
PRO ve Platinum Üyelik ile tanışın!
PRO veya Platinum üye olun,
ekstra birçok özellikten faydalanın.
İşverenlere İpuçları
Dijital Dönüşümde Nelere Dikkat Edilmeli?
Dijital dönüşümde başarı için dikkat edilmesi gereken birtakım faktörler bulunuyor. Bu makalemizde; “dijital dönüşüm adımları nelerdir, dijital dönüşümde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir, dijital dönüşümde başarı için neler yapılmalıdır, dijital dönüşümde nasıl bir strateji izlenmelidir, dijital dönüşümde başarısızlık nedenleri nelerdir?” gibi sorularınıza yanıt bulacaksınız.
DEVAMINI OKUİşverenlere İpuçları
Türkiye Dijital Dönüşümün Neresinde?
Dijital dönüşüm kaçınılmaz hal alırken Türkiye bu dijitalleşmenin neresinde, dijital dönüşüme ne kadar hazır? Türkiye’nin dijital rekabet gücü ne seviyede? Dijital dönüşümde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Bu makalemizde, Nielsen’in “Dijital Dönüşüm Raporu” ve IMD’nin “Dijital Rekabet Gücü Raporu” verilerini inceleyerek durum tespiti yapacak, dijital dönüşüm ile ilgili rehber olabilecek ipuçlarına yer vereceğiz. Haydi o zaman, başlayalım…
DEVAMINI OKUUzmanlara İpuçları
Esnek Çalışma Modeli, Kadınların Hayatını Değiştiriyor!
Esnek çalışma modeli hem işverenler hem çalışanlar için birçok avantaja sahip. Bundan en çok faydalananlar da kadınlar. Mesai saatlerinin 9 – 6 olması ve haftanın 5 – 6 günü çalışılması, çok sayıda sorumluluğu olan, özellikle de anne olan kadınları zorluyor; dolayısıyla kadın işgücünün istihdama katılışında azalma oluyor. Bu nedenle, kadınların işgücüne katılımlarını arttırmak için yapılabilecekler arasında “esnek çalışma” ya da “freelance çalışma” gibi iş modelleri önemli yer kaplıyor.
DEVAMINI OKUİşverenlere İpuçları
Startup'ların En Çok Yaptığı 10 Hata
Belki bir stratup kurmak istiyorsunuz, belki kurdunuz başarısız oldunuz ve tekrar denemek istiyorsunuz. Şunu belirtelim ki, kurulan startup’ların %75 ila %90’ı başarısız oluyor. Tabii ki bu sizin de başarısız olacağınız anlamına gelmez. Önemli olan, “startup’ların başarısız olma nedenleri nelerdir, en sık yapılan startup hataları nelerdir?” vb. konular hakkında fikir sahibi olmak, bu hatalardan ders alarak aynılarını tekrarlamamak. Bu makalemizde sizlere, “başarılı bir startup için kaçınılması gereken hatalar” ile ilgili ipuçları vermek istedik.
DEVAMINI OKUGüvenceniz SincApp’la tanıştınız mı?
Tüm üyelerimizin güvencesi olan SincApp,
bir SanalUzman ayrıcalığıdır.